Tavlor i träden

Krusenstiernska gården

- Din oas i Kalmar

Tavlor i träden 2020

augusti - datum meddelas senare

kl 11:00-15:00

Inträde: 30 kr


I augusti är det åter dags för vårt mycket uppskattade arrangemang Tavlor i träden. Här får amatörkonstnärer och konsthantverkare en chans att visa upp sina alster i trädgården och intresserade besökare får möjligheten att se och köpa ett brett utbud av konst samlat på ett ställe.


Caféet har öppet ordinarie tider och erbjuder som vanligt kaffe, te, varm choklad, saft och läsk med nybakat fikabröd.


Information till utställare:

Välkommen att delta i en konstutställning i Krusenstiernska gården!

Utställningen är öppen för amatörkonstnärer/konsthantverkare/fotografer. Kravet är att alstren är unika, d v s inte massproducerade samt att du själv tillverkat dem. Det är kostnadsfritt att ställa ut, istället tar vi en inträdesavgift av besökarna.


Utställningen äger rum den 25 augusti. Som anmäld utställare förbinder du dig att visa upp dina alster kl 11:00 - 15:15. Eftersom vi tar entréavgift till 15:00 så får man inte packa ihop före kl 15:15.

Vi ställer endast in vid hot om riktigt oväder. Ostadigt och fuktigt väder i augusti får man räkna med.

Vi har inte möjlighet att maila eller ringa alla konstnärer så håll er uppdaterade genom facebook, där vi skriver senast på söndagsmorgonen om evenemanget ställs in.


Vi har inget reservdatum.


Trädgården är öppen för besökare kl 11:00 - 17:00, så de som vill får gärna fortsätta visa upp sina alster tills trädgården stänger för dagen.


Ni väljer själva en plats i trädgården, där ni vill ställa ut, när ni anländer på utställningsdagen. Det går inte att förboka en speciell plats. Tänk på att det inte är tillåtet att spika, varken i träd eller på plank eller byggnader.


Ni måste själva se till att ni har linor, bord, stolar, bockar, filtar, stafflier eller andra lösningar för att ställa ut era alster och klara av dagen. Vi lånar inte ut material (bockar, bord, bänkar eller stolar mm) för utställning bl a av rättviseskäl. Ta gärna med något att täcka era alster med i händelse av regnskurar.

De bord och stolar som finns i trädgården är till för cafégästerna, likaså de bord och stolar som står uppställda i tältet och lusthuset, där får man inte heller ställa ut sina alster. Man får som konstnär eller hjälp/anhörig till konstnär inte ockupera trädgårdsmöbler hela dagen.

Ta med egna stolar, filtar eller sittunderlag för dagen är lång.Från kl 10:00 är ni välkomna in genom personalingången för att börja ställa ut. Anmäl er ankomst till Krusens personal i cafét så att vi kan bocka av er.


Anmälan till Tavlor i träden 2019 kan du göra via mail: info@krusenstiernskagarden.se

eller på telefon: 0721 - 94 24 54.


Vi behöver: Namn, Adress, Telefonnummer och E-post.


Anmälan senast 20 augusti.

Avanmälan ska ske senast fredagen den 24 augusti.


Med anmälan bekräftas att man har läst informationen om vad som gäller under dagen. Med anmälan förbinder man sig att ställa ut sina alster kl 11:00 - 15:15 på Tavlor i träden, den 25 augusti 2019.


Lycka till! Hoppas ni får en trevlig dag, och får sälja så mycket som ni önskar!

/Personalen på Krusenstiernska gården.
Copyright © All Rights Reserved